APOLONIA

APOLONIA Argentijnse Grillroom- Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2323 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Apolonia. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 15:59 Het eten was prima de pizza was gesneden, wat ik gevraagd had. Alles was in orde.
18 mei 2022 om 19:47 1 groot broodje kebab, 1 zalm gepofte aardappel besteld 27,50. We kregen 2 losse vlees in een bakje, heel klein losse broodje en een bakje salade, je zou denken wtf voor 8,50 koop je voor een kerel dat ontzettend trek heeft. zalm smakeloos droog
18 mei 2022 om 11:14 Jammer dat er geen pepersaus bij zat
17 mei 2022 om 22:18 Zodra ik een shoarma schotel in een kant en klare gesealde opwarm/ maaltijd bak krijg is het voor mij gauw klaar. meer iets voor in het vliegtuig voor mij de volgende keer ergens anders, vers. Jammer, want de bezorging was snel en aardig.
16 mei 2022 om 10:32 Was erg lekker en goed verzorgd. Op tijd bezorgd. Echt heel tevreden en ga zeker vaker bestellen.
12 mei 2022 om 23:42 Eten was lekker als altijd, patat was warm maar shoarma helaas niet.
7 mei 2022 om 20:48 Werd weer snel bezorgd , was heerlijk mals (spareribs) en lekkere patatjes!!! Ze zijn echte toppers bij dit restaurant!
4 mei 2022 om 11:19 Groot broodje shoarma besteld er zat geen ijsbergsla of garnering bij niets ,en was gewoon één kleine pita broodje, en een broodje kebab was van gekruid gehakt 4 kleine stukjes vlees heel pittig met wat klef stukjes sla er onder.slecht voor prijs
1 mei 2022 om 22:28 Altijd top!!
26 apr 2022 om 20:43 Unfortunately, the food arrived late, it was soggy & tasteless.
21 apr 2022 om 14:39 Heerlijk lekker mals en veel vlees. Zoals altijd goed verzorgd.
21 apr 2022 om 9:03 gewoon goed